Wie zijn we

Jeremy Buyle

jeremy-buyle

Jeremy Buyle

Jeremy Buyle vond zijn passie voor events gedurende zijn jeugd. Van kleine feestjes tot barbecues, het moest in orde zijn. Spontaan zijn deze feestjes geëvolueerd naar volwaardige events. We leven in een omgeving waar de klant creatief geraakt moet worden en de beleving van mond tot mond verspreid wordt. Een event is pas geslaagd als 'geen zorgen' hand in hand gaan met 'innerlijke vreugde'. Dit alles was de beste leerschool en het ontstaan van Yes It’s You.

Asger De Loof

asger

Asger De Loof

Asger is een gepassioneerd ondernemer met een wijd interesseveld. Als master in internationale diplomatie & global governance vindt hij ietwat atypisch zijn ding binnen de event wereld. Als oprichter van onder andere Break The House Down en Gandtourage tilt hij het Brugse nachtleven en de Gentse networking scene naar een hoger niveau. Verder werkt hij mee aan tal van grootschalige events als Tomorrowland, Route du Soleil en Student Kick-Off.

Alles kan, alles mag

eventmanagement

Alles kan, alles mag

Events die steeds vertrekken uit het standpunt van de klant. Wij behandelen uw wensen en werken deze creatief uit. Op deze manier bekomen we het gewenste resultaat.

Onze inspiratie en zin voor creativiteit zijn troeven die wij graag voor u uitspelen. Alles kan, alles mag.

+32 472 89 09 23

welcome@yesitsyou.be

Powered by kokonut.be